Hagfürdős Mély Relaxáció Gongokkal és dobokkal!

Üdvözöllek! A Nevem: Fülep Bogdán

Garáb az Ezeréves magyar kis falu, ahol helyet kapott a föld legnagyobb hangtálja! Többnyire ez vonzza ide a látogatókat, valamint a gyönyörű buddhista kert, a csend és a nyugalom! A hangtál neve: Samsara, a Mahalyana Buddhista egyház szentélyben található meg! Ez az idilli környezet lehetőséget teremt az ide érkezőknek egy különleges feltöltődésre! Én személy szerint arról gondoskodom, hogy a pihenés tartalmas és tudatos legyen!

Magamról: A Hangtálak jótékony hatásával 2013 nyarán Németországban Frankfurt városban a Majna partján ismerkedtem meg! Ezen a napon szomorúan és elkeseredetten, kimerülve sétáltam a folyó partján amikor Tibeti szerzeteseket botlottam. Egy Szerzetes a fűben ült Hangtálat tartott a kezében azt ütögette és csendben hallgatta. Eddig még sosem hallottam ilyen szép hangot és rögtön megakadt rajta a figyelmem. A hang olyan szép volt, hogy azonnal megnyugtatott ahogy hallgattam egy fának támaszkodva. Ekkor a szerzetes rám nézett és oda jött hozzám közel a fejemhez és a testemhez tartva ütötte meg! Csodálatos volt szemeim önkéntelenül is le csukódtak. Azt vettem észre, hogy könny gyűlt a szemem sarkába és végig folyt az arcomon. Ekkor vége lett a rövidke kis hangfürdőnek kinyitottam a szemem és a kedves tekintetű szerzetes abban a szép ruhájában mosolyogva bólintott. Még ma is látom magama előtt barátságos őszinte tekintetét. CSODÁLATOS ÉLMÉNY VOLT EZ SZÁMOMRA ÉS MINDEN EGYES ALKALOMMAL AMIKOR ELMONDOM ÚGYAN AZ AZ ÉRZÉS KERÍT HATALMÁBA.

Hála és köszönet van bennem az önzetlen szeretetért, amit a Buddhista szerzetes közvetített felém és megmutatta a negatív gondolatok és érzések mögött, mellett vagy nem tudom hol, de van Öröm, Boldogság és Szeretet is ebben a világban! Köszönöm!

Kérdés esetén hívd az alábbi számot, vagy írj nekem levelet.

Tel:06203229238 email: [email protected]

Imprint Privacy policy Terms of use